Werving & selectie, headhunting, detachering en interim voor industrie en installatietechniek.

Wij zijn dé partner in arbeidsbemiddeling. Door de vraag écht te begrijpen, het netwerk te hebben en de markt te kennen helpen wij professionals en bedrijven in de zoektocht naar en verbinding met elkaar.

Dat doen we in een plezierige samenwerking, op persoonlijke wijze en met de overtuiging dat de match succesvol is.

Of het nou gaat om een talentvolle starter of een positieverbeteraar; die unieke professional is er. Maar waar vind je die en hoe krijg je iemand aan tafel? Voor velen een uitdaging, voor ons precies datgene waar wij goed in zijn. Doordat wij oprecht nieuwsgierig zijn, écht luisteren en mensen weten te boeien.

Wij verkennen de markt, zijn op de hoogte en benutten kansen. Daarbij durven wij grenzen op te zoeken en risico’s te nemen, omdat wij zeker zijn van onze zaak en vertrouwen op onze pijlers. Want kennis, ervaring, netwerk en kwaliteit zijn al bijna 20 jaar een garantie voor succes.

In Nederland richten wij ons op de industrie en installatietechniek en bemiddelen wij professionals op mbo-, hbo- en wo-niveau.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

“De samenwerking met viadeBruin is prettig en doeltreffend. Binnen enkele weken vonden zij onze nieuwe Product Engineer.”

Klaas ter Horst
Manager R&D, Brink Climate Systems

“Een nieuwe verbinding leggen is altijd weer uniek. Dat maakt dit werk blijvend uitdagend!”

Henk-Jan de Bruin
Eigenaar, viadeBruin

PERSONEEL GEREGELD