Werving & selectie, headhunting, detachering en interim voor industrie en installatietechniek.

Wij verbinden vraag en aanbod van werk en brengen mensen in contact met elkaar. Dat doen we vanuit de overtuiging dat de match succesvol is en er een mooie samenwerking kan ontstaan.

Of het nou gaat om een talentvolle starter, een positieverbeteraar of een senior; die unieke professional is er. Maar waar en hoe? Voor u een uitdaging, voor ons precies datgene waar wij goed in zijn. Door nieuwsgierigheid, écht te luisteren en dé wil een verhaal te begrijpen. En, natuurlijk ook door onze jarenlange ervaring en opgebouwde netwerken.

Wij verkennen de markt, leren mensen kennen, zijn op de hoogte en ontdekken kansen. Daarbij durven wij grenzen op te zoeken en risico’s te nemen, omdat wij zeker en oprecht zijn en vertrouwen op onze pijlers. Want kennis, ervaring, netwerk en kwaliteit zijn al geruime tijd een garantie voor succes.

In Nederland richten wij ons op de industrie en installatietechniek en bemiddelen wij professionals op mbo-, hbo- en wo-niveau.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

“De samenwerking met viadeBruin is prettig en doeltreffend. Binnen enkele weken vonden zij onze nieuwe Product Engineer.”

Klaas ter Horst
Manager R&D, Brink Climate Systems

“Een nieuwe verbinding leggen is altijd weer uniek. Dat maakt dit werk blijvend uitdagend!”

Henk-Jan de Bruin
Eigenaar, viadeBruin

PERSONEEL GEREGELD

blank