Werving, selectie en bemiddeling voor industrie en installatietechniek. Ons specialisme.

In de industrie en installatietechniek brengen wij mensen in contact met elkaar en verbinden wij vraag en aanbod van werk. Altijd vanuit de overtuiging dat er iets moois kan ontstaan. 

Of het nu gaat om talent of ervaring, een starter of positieverbeteraar, wij weten dat er altijd een mogelijkheid is die past. En andersom ook. Die unieke professional is er. Maar waar en hoe?  Voor u een uitdaging, voor ons precies datgene waar wij goed in zijn. Door nieuwsgierigheid, écht te luisteren en de wil een verhaal te begrijpen. En, natuurlijk ook door onze jarenlange ervaring en opgebouwde netwerken. 

Wij verkennen de markt, zijn op de hoogte en ontdekken kansen. Daarbij durven wij grenzen op te zoeken en risico’s te nemen, omdat wij zeker en oprecht zijn en vertrouwen op onze pijlers. Want kennis, ervaring, netwerk en kwaliteit zijn al geruime tijd een garantie voor succes. 

In Nederland richten wij ons op de industrie en installatietechniek en bemiddelen wij professionals op mbo(+)-, hbo- en wo-niveau.

Neem voor meer informatie contact met ons op.